Antena 3 CNN Show Showbiz Săptămâna modei, la Paris: Manechine în rol de tinere pariziene, în lenjerie intimă pe podium (VIDEO)

Săptămâna modei, la Paris: Manechine în rol de tinere pariziene, în lenjerie intimă pe podium (VIDEO)

Săptămâna modei, la Paris: Manechine în rol de tinere pariziene, în lenjerie intimă pe podium (VIDEO)
26 Ian 2010   •   23:33


Parisul este capitala mondială a stilului şi eleganţei. Aici se iau la întrecere cei mai vestiţi designeri, pentru că, aţi ghicit, este săptămâna modei. Printre stilişti, se strecoară şi firmele de lenjerie intimă, cu o ofertă bogată pentru doamnele care-şi trăiesc viaţa cu pasiune.

O prezentare de modă-spectacol. Manechinele îmbrăcate sumar au jucat rolul unor tinere pariziene, care îşi caută norocul, în New York. Vor să dea lovitura pe Broadway. Mesajul este clar: lenjeria şic şi rafinată este numai pentru femeile care îndrăznesc să devină amantele propriului destin.

La o asemenea lenjerie, rochia de seară trebuie să fie de-a dreptul uluitoare. La fix! Casa de modă Armani tocmai şi-a prezentat colecţia de primăvară-vară, tot la Paris.

Tema colecţiei a fost luna. Şi s-a reflectat atât în culorile alese - albastru, gri şi negru - cât şi în materialele folosite, toate cu o strălucitre discretă, misterioasă, întocmai ca cea a astrului nopţii.

Fie că sunt lungi până la glezne sau că ajung numai până sub genunchi, rochiile de seară Armani uimesc prin simplitate şi eleganţă.




Observator



×
Subiecte în articol: paris lenjerie
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close