Antena 3 CNN Show Showbiz Soţia milionarului Remus Truică îşi poate lua copiii în Franţa

Soţia milionarului Remus Truică îşi poate lua copiii în Franţa

Soţia milionarului Remus Truică îşi poate lua copiii în Franţa
Sursa foto: Foto: ziaresireviste.ro
06 Sep 2011   •   16:30

Soţia milionarului Truică, Irina Truică, îşi poate lua copiii în Franţa. Hotărârea instanţelor franceze a fost recunoscută de Tribunalul Bucureşti.  

Decizia poate fi atacată în recurs.

Soţia lui Remus Truică a depus patru plângeri penale împotriva miliardarului, pentru că ar fi sechestrat copiii.

Irina a mers marţea aceasta la Tribunalul Bucureşti pentru a cere să i se recunoască două hotărâri judecătoreşti date în Franţa.

Afaceristul, care a fost angajat şi la Palatul Victoria, a intrat în atenţia presei tabloide din România după ce artista de talie internaţională, Patricia Kaas, a publicat o carte în care a povestit despre o poveste de dragoste pe care ar fi avut-o cu un om de afaceri.

Remus Truică e posesorul unei adevărate colecţii de maşini de lux, al unui iaht evaluat la şapte milioane de euro dar şi proprietarul mai multor vile, în ţară şi în Caraibe. În 2010, a adus-o pe Patricia Kaas să-i cânte la ziua de naştere. Artista a povestit apoi într-o biografie, despre afaceristul român care a cucerit-o.

Acela ar fi fost unul dintre motivele care au dus la încheierea poveştii de dragoste dintre Irina şi Remus Truică. Cei doi sunt în mijlocul unui divorţ pe bani mulţi, în care copiii ar putea deveni monedă de schimb. La ultimul termen al procesului, omul de afaceri şi-a schimbat atitudinea şi şi-a chemat soţia acasă.





×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close