Antena 3 CNN Show Showbiz Susan Boyle a lansat primul său album (VIDEO)

Susan Boyle a lansat primul său album (VIDEO)

Susan Boyle a lansat primul său album (VIDEO)
Sursa foto: Susan Boyle
24 Noi 2009   •   12:18

Susan Boyle este din nou în centrul atenţiei! Gospodina scoţiană devenită vedetă mondială datorită concursului televizat "Britain's Got Talent" şi-a lansat luni primul album. Vânzările anticipate pe Internet prevestesc un succes colosal. Între timp, Susan îşi continuă neobosită recitalurile în direct, salutată, peste tot, cu aplauze răsunătoare.

Pentru Susan Boyle, ultimele opt luni au fost o poveste cu zâne bune. Dintr-o şomeră de vârstă mijlocie, cunoscută doar de prietenii şi vecinii săi, ea a devenit o vedetă cunoscută în toată lumea - datorită televiziunii, internetului dar în primul rând vocii sale minunate.

Susan are acum o înfăţişare impecabilă, îşi petrece nopţile în hoteluri de cinci stele şi, în general, duce o viaţă la care nu putea decât să viseze. Dar succesul nu i s-a urcat la cap. Invitată să cânte la Centrul Rockefeller din New York, ea a distrat mai întâi publicul cu binecunoscutele sale glume. Au urmat apoi câteva cântece, cu aceeaşi voce aproape supranaturală.

Albumul de debut al lui Susan Boyle, pus în vânzare luni în magazine, a avut deja un succes fenomenal pe Internet. Discul a înregistrat cel mai mare volum de comenzi anticipate de la crearea librăriei electronice Amazon.com, în urmă cu 14 ani. Producătorii sunt convinşi că albumul va cuceri topurile, mai ales că se apropie Crăciunul, moment foarte favorabil pentru muzica pe care o cântă Susan.

Fireşte, există şi voci răutăcioase care s-au plictisit deja de succesul lui Susan Boyle. "Făceţi-o să tacă", scria, ieri, un blogger deosebit de vehement. Dar, cel puţin deocamdată, marele public este de altă părere.



Antena 3

×
Subiecte în articol: album
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close