Antena 3 CNN Show Showbiz Trupul lui Michael Jackson a fost adus la Staples Center

Trupul lui Michael Jackson a fost adus la Staples Center

Trupul lui Michael Jackson a fost adus la Staples Center
Sursa foto: michael jackson
07 Iul 2009   •   19:02
Update: Cortegiul funerar care transporta sicriul lui Michael Jackson a ajuns la Staples Arena.

Cele mai recente informaţii care apar pe agenţiile internaţionale de presă arată că sicriul în care se află trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson va fi dus la Staples Center, unde va avea loc ceremonia de comemorare a megastarului.

Şeful LAPD, William Bratton a confirmat că trupul megastarului va fi transportat la Staples Arena.

La ora 7.00 (ora României) sicriul cu trupul lui Michael Jacskon a fost scos din capela cimitirului Forrest Lawn. El va fi transportat la arena Staples Center.

Michael Jackson, simbolul unei epoci, va fi condus marţi pe ultimul drum. Un cortegiu funerar care transporta trupul neînsufleţit al artistului a fost văzut la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. Întreaga familie a lui Jackson a fost, de altfel, văzută în curtea cimitirului. Site-ul TMZ.com susţine că după o scurtă ceremonie la cimitir, sicriul cu trupul neînsufleţit va fi dus la Staples Center pentru ca fanii să îşi ia adio aşa cum se cuvine de la idolul lor. Peste un milion de oameni au ajuns în ultimele zile la Los Angeles pentru a participa la acest eveniment.



Primele imagini cu cortegiul funerar care îl transporta pe Michael Jackson în cimitirul Forest Lawn din Los Angeles au arătat că familia megastarului se pregăteşte pentru ceremonia de înmormântare. Dealtfel, mai mulţi membrii ai familiei Jackson au fost văzuţi la cimitir.

Prezenţa fraţilor şi a părinţilor lui Michael Jackson a fost confirmată şi de site-ul TMZ.com. Acesta susţine că după o scurtă ceremonie la cimitir, sicriul cu trupul neînsufleţit va fi dus la Staples Center pentru ca fanii să îşi ia rămas bun de la idolul lor. Este pentru prima dată când se vorbeşte de prezenţa sicriului la manifestarea publică de la Staples Center. Acest lucru nu a fost însă confirmat de familia lui Michael. Până acum familia Jackson a susţinut că va fi o ceremonie privată de inmormântare, iar fanii vor putea participa doar la cea publică.

Peste un milion de oameni au ajuns în ultimele zile la Los Angeles pentru a participa la evenimentul de la Staples Center. Se pare că la ceremonie va cânta în memoria lui Micheal, fratele acestuia, Jeramine Jackson. El va interpreta melodia lui Charlie Chaplin, "Smile".

Lista participanţilor este impresionantă. Vor cânta vedete ca Mariah Carey, Stevie Wonder, Lionel Richie sau Usher. Brooke Shields şi staruri ale baschetului ca Magic Johnson şi Kobé Bryant vor fi deasemnea prezenţi.



Deocamdată nu s-au dat prea multe detalii asupra ceremoniei, pusă în scenă chiar de organizatorii galei premiilor Grammy. Se pare, însă, că, la final, toţi cei prezenţi vor cânta, împreună cu fanii," Heal The World", una din melodiile care l-a consacrat pe regele pop-ului.

La ceremonie se vor consemna, însă, şi două absenţe de marcă. Marea prietenă a lui Michael, Elizabeth Taylor, a anunţat că nu va fi prezentă.

"Nu cred că Michael ar fi dorit să-mi împart durerea cu milioane de alţi oameni. Ceea ce simt este doar între noi doi", a declarat actriţa. Va lipsi şi fosta soţie a megastarului, Debbie Rowe, care a făcut cunoscut că preferă să-i celebreze memoria într-un cadru privat şi nu sub privirile mass-media.

Antena 3

×
Subiecte în articol: michael jackson funeralii
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close