Britney Spears, sfătuită de tatăl său să nu mai iasă cu niciun bărbat

05 Sep 2015   •   15:09
Britney Spears, sfătuită de tatăl său să nu mai iasă cu niciun bărbat

Britney Spears nu și-a găsit încă norocul în dragoste, în pofida numeroaselor încercări, iar tatăl său, Jamie, încearcă să o protejeze după ultima despărțire, sfătuind-o să nu mai iasă cu nimeni timp de 6 luni, scrie Agerpres.

Vedeta pop în vârstă de 33 de ani s-a despărțit de Charlie Ebersol în urmă cu câteva săptămâni, iar Jamie Spears crede că fiica sa nu este pregătită să se lanseze prea repede într-o nouă relație.

"Jamie își dorește ca fiica sa să-și recâștige încrederea în sine după despărțirea de Charlie. Într-o relație ea merge de la început până la capăt, forțând de multe ori lucrurile, fără să lase ca relația să evolueze de la sine și astfel reușește să-i pună pe fugă pe bărbați", a declarat o sursă din anturajul vedetei, citată de revista OK!.

Charlie Ebersol și Britney Spears au avut o relație de 8 luni care părea să meargă foarte bine, dar apoi, ca din senin, a venit anunțul despărțirii, în luna iunie, la puțin timp după gala premiilor Billboard Music.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. În ianuarie 2004 vedeta s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, dar mariajul a fost anulat 55 de ore mai târziu. Apoi, în octombrie 2004 Britney i-a spus da dansatorului Kevin Federline. Cei doi au divorțat în 2007 și au doi copii împreună.

x close