Antena 3 CNN Show Tabloid Britney Spears, sfătuită de tatăl său să nu mai iasă cu niciun bărbat

Britney Spears, sfătuită de tatăl său să nu mai iasă cu niciun bărbat

Britney Spears, sfătuită de tatăl său să nu mai iasă cu niciun bărbat
05 Sep 2015   •   15:09

Britney Spears nu și-a găsit încă norocul în dragoste, în pofida numeroaselor încercări, iar tatăl său, Jamie, încearcă să o protejeze după ultima despărțire, sfătuind-o să nu mai iasă cu nimeni timp de 6 luni, scrie Agerpres.

Vedeta pop în vârstă de 33 de ani s-a despărțit de Charlie Ebersol în urmă cu câteva săptămâni, iar Jamie Spears crede că fiica sa nu este pregătită să se lanseze prea repede într-o nouă relație.

"Jamie își dorește ca fiica sa să-și recâștige încrederea în sine după despărțirea de Charlie. Într-o relație ea merge de la început până la capăt, forțând de multe ori lucrurile, fără să lase ca relația să evolueze de la sine și astfel reușește să-i pună pe fugă pe bărbați", a declarat o sursă din anturajul vedetei, citată de revista OK!.

Charlie Ebersol și Britney Spears au avut o relație de 8 luni care părea să meargă foarte bine, dar apoi, ca din senin, a venit anunțul despărțirii, în luna iunie, la puțin timp după gala premiilor Billboard Music.

Britney Spears a fost căsătorită de două ori. În ianuarie 2004 vedeta s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, dar mariajul a fost anulat 55 de ore mai târziu. Apoi, în octombrie 2004 Britney i-a spus da dansatorului Kevin Federline. Cei doi au divorțat în 2007 și au doi copii împreună.

×
Subiecte în articol: Britney Spears
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close