Antena 3 CNN Show Tabloid Cum a apărut Ciprian Marica la cumpărături. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Cum a apărut Ciprian Marica la cumpărături. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Cum a apărut Ciprian Marica la cumpărături. Oamenilor nu le-a venit să creadă
06 Mar 2016   •   10:21

Ciprian Marica este unul dintre fotbaliștii care, la fiecare ieșire în public, are grijă să fie îmbrăcat impecabil, sportivul putând concura, liniștit, la titlul de ”cel mai bine îmbrăcat” bărbat din fotbalul românesc. Cu toate acestea, zilele trecute, Marica a dat-o-n bară, scrie SpyNews.

Dar, dacă de cele mai multe ori, Ciprian Marica iese în evidență cu felul lui îngrijit de a se îmbrăca, costumațiile sale fiind extrem de apreciate de criticii de modă, de această dată, fotbalistul Stelei a dat-o-n bară. Pentru că, plecând intempestiv de acasă, nu a mai apucat să își ia hainele ”de duminică” și s-a îmbrăcat de parcă tocmai se trezise.

Mai exact, cu o pereche de pantaloni scuți gri, un tricou cam lălâi de culoare mao și în picioare și-a ”tras” o pereche de șlapi de plajă. Odată intrat în supermarket, Marica nu a petrecut prea mult timp acolo, iar la ieșire părea destul de supărat, cu atât mai mult cu cât, pare-se, nu a găsiut ceea ce căuta, având mâinile goale. La fel de grăbit, s-a urcat din nou în mașină și s-a întors acasă dându-i, probabil, vestea proastă, cu privire la cumpărături, iubitei sale.

Imagini AICI.

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica cumparaturi Supermarket
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close