Antena 3 CNN Show Tabloid Gabriela Cristea, șocată de moartea lui Marcel Toader! Primele declarații după decesul fostului ei soț

Gabriela Cristea, șocată de moartea lui Marcel Toader! Primele declarații după decesul fostului ei soț

Gabriela Cristea, șocată de moartea lui Marcel Toader! Primele declarații după decesul fostului ei soț
03 Aug 2019   •   18:58

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit în urmă cu scurt timp. Potrivit surselor Antena 3, Marcel Toader a decedat în urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere.

A intervenit un echipaj al Ambulanței, dar medicii nu au putut să îl salveze.

Marcel Toader era cunoscut pentru viața sa amoroasă. Acesta a trecut prin 7 mariaje. Cel mai controversat fiind cel alături de vedeta TV Gabriela Cristea. Înainte de a se lansa în afaceri și a deveni o persoană cu dese apariții în presă, Marcel Toader a jucat rugby de performanță, fiind considerat una dintre cele mai bune ”aripi” pe care le-a avut echipa națională.

Citește și: Ultimele imagini cu Marcel Toader în viață!

Mariajul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader a durat doar cinci ani, în 2013. S-a reaprins scandalul dintre ei, după ce prezentatoarea TV a făcut noi declarații despre căsnicia petrecută alături de fostul rugbist, în cadrul unei emisiuni televizate. Ea l-a acuzat că a avut un episod violent care a dus, practic, la divorțul dintre ei. Marcel Toader a reacționat și el la acuzațiile care i-au fost aduse de Gabi Cristea.

"Poftim?! Nu știu absolut nimic, acum aflu. Nu am mai ținut legătura cu el, decât prin intermediul avocaților și nici cu familia lui. Îmi pare rău. Dar sigur nu e o glumă? Chiar nu știu nimic. Condoleanțe familiei, altceva ce pot să spun!?",  a declarat  Gabriela Cristea după ce a aflat de moartea lui Marcel Toader, conform WOWbiz.

Citește și: Cine era Marcel Toader! Omul de afaceri a murit după ce a făcut infarct la masă

 

×
Subiecte în articol: Marcel Toader a murit Gabriela Cristea
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close