Antena 3 CNN Show Tabloid Cine era Marcel Toader! Omul de afaceri a murit după ce a făcut infarct la masă

Cine era Marcel Toader! Omul de afaceri a murit după ce a făcut infarct la masă

Cine era Marcel Toader! Omul de afaceri a murit după ce a făcut infarct la masă
03 Aug 2019   •   18:38

Cunoscutul om de afaceri Marcel Toader a murit în urmă cu scurt timp. Bărbatul a decedat în urma unui infarct. Omul de afaceri s-ar fi aflat la o petrecere, cu prietenii. A început să se simtă rău acuzând dureri în piept.

A intervenit un echipaj al Ambulanței, dar medicii nu au putut să îl salveze.

Marcel Toader era cunoscut pentru viața sa amoroasă. Acesta a trecut prin 7 mariaje. Cel mai controversat fiind cel alături de vedeta TV Gabriela Cristea. Înainte de a se lansa în afaceri și a deveni o persoană cu dese apariții în presă, Marcel Toader a jucat rugby de performanță, fiind considerat una dintre cele mai bune ”aripi” pe care le-a avut echipa națională.

Citește și: Ultimele imagini cu Marcel Toader în viață!

Mariajul dintre Gabriela Cristea și Marcel Toader a durat doar cinci ani, în 2013. S-a reaprins scandalul dintre ei, după ce prezentatoarea TV a făcut noi declarații despre căsnicia petrecută alături de fostul rugbist, în cadrul unei emisiuni televizate. Ea l-a acuzat că a avut un episod violent care a dus, practic, la divorțul dintre ei. Marcel Toader a reacționat și el la acuzațiile care i-au fost aduse de Gabi Cristea.

Marcel Toader a avut o relație amoroasă cu Anamaria Ferenț, apoi a fost căsătorit cu vedeta TV Gabriela Cristea și după in divorț răsunător a avut o căsnicie alături de interpreta de muzică populară Maria Constantin de care a divorțat la începutul anului.

Bărbatul ajunsese în faliment și era somat să părăsească și apartamentul din București în care a locuit o bună perioadă.

×
Subiecte în articol: Marcel Toader a murit
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close