Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Button, frustrat de stilul agresiv al lui Schumacher: "Michael nu e vreun bleg"

Button, frustrat de stilul agresiv al lui Schumacher: "Michael nu e vreun bleg"

Button, frustrat de stilul agresiv al lui Schumacher: "Michael nu e vreun bleg"
Sursa foto: Schumacher
10 Mai 2010   •   14:17

Michael Schumacher redevine, încet dar sigur, pilotul irezistibil pe care nici un adversar nu îl poate opri. Cu toate că încă nu câştigă curse, germanul de 41 de ani l-a învins pe campionul mondial en-titre în duelul pentru locul 4 la Marele Premiu al Spaniei. Button acuză, însă, că Schumacher nu a fost deloc atent să evite o coliziune şi l-a depăşit printr-o manevră periculoasă.
"Nu prea ştiam unde era Michael. El a virat şi dacă nu renunţam eu la atac ne-am fi lovit. Nu mi-a lăsat deloc spaţiu. Te-ai gândi că experienţa pe care o ar l-ar face să acţioneze altfel. Nu a acţionat cum trebuie", a spus Jenson Button, potrivit publicaţiei britaniceThe Telegraph.
Pilotul britanic de la McLaren consideră că, odată ce Schumacher l-a depăşit, era imposibil să îşi mai recupereze locul pierdut. Germanul este pur şi simplu prea abil.
"Este greu să depăşeşti pe acest circuit iar Michael nu e vreun bleg. Ştie unde să-şi plaseze maşina aşa că pe un astfel de circuit nu ai cum să-l depăşeşti. Nu face nici o greşeală aşa că era foarte frustrant. Locul 5 e OK, dar e frustrant faptul că nu am putut profita de viteza maşinii", a spus pilotul englez.
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close