Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Hamilton şi Button vor să ridice moralul ţării, după eşecul Angliei la Mondiale

Hamilton şi Button vor să ridice moralul ţării, după eşecul Angliei la Mondiale

Hamilton şi Button vor să ridice moralul ţării, după eşecul Angliei la Mondiale
29 Iun 2010   •   16:53

Lewis Hamilton şi Jenson Button intenţionează să le ofere fanilor englezi un motiv de bucurie la cursa de la Silverstone, de luna viitoare, ca urmare a eşecului Angliei la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Piloţii de la McLaren, ambii foşti campioni mondiali, pornesc în Marele Premiu al Marii Britanii de pe primele două locuri în clasamentul general şi au toate şansele să realizeze o "dublă" şi în cursa care marchează jumătatea sezonului.


Fani ai echipei naţionale de fotbal, campionii ultimelor două sezoane de Formula 1 au urmărit împreună partida Anglia - Germania 1-4 din optimile de finală ale Cupei Mondiale, chiar după cursa de la Valencia din Marele Premiu al Europei.


"Doare că am ieşit de la Cupa Mondială aşa devreme, dar lucrurile astea se mai întâmplă. Am fost eliminaţi şi sunt sigur că, timp de câteva zile, publicul englez va fi foarte deprimat. Dar sperăm să le mai ridicăm noi moralul peste două săptămâni", a declarat Jenson Button.


Hamilton simte compasiune pentru jucătorii englezi, pe care spune că îi înţelege perfect după eliminarea din Cupa Mondială.
"Ştiu perfect cum este să îţi dai toată silinţa ca să îşi reuşească un lucru dar lucrurile să nu se lege pur şi simplu. Îţi vezi visele şi toată munca strecurându-se printre degete. E la fel ca atunci când am pierdut eu campionatul mondial în 2007", a declarat şi Lewis Hamilton.


Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close