Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Lewis Hamilton încheie colaborarea cu tatăl Anthony şi îşi caută un nou manager

Lewis Hamilton încheie colaborarea cu tatăl Anthony şi îşi caută un nou manager

Lewis Hamilton încheie colaborarea cu tatăl Anthony şi îşi caută un nou manager
Sursa foto: lewis hamilton
02 Mar 2010   •   22:47

Fostul campion mondial îşi va căuta un nou manager, după ce a recunoscut că el şi tatăl Anthony Hamilton îşi vor continua carierele separat. Pilotul de 25 de ani este manageriat de tatăl său încă de când făcea furori în cursele de karting, la 8 ani. Hamilton Jr a declarat că îşi doreşte mult pentru părintele său să îşi dezvolte compania de manageriat sportiv pe care a înfiinţat-o, acesta fiind motivul deciziei pe care cei doi au luat-o.
"Discutăm acest lucru de ceva timp, dar până acum nu luasem nici o decizie cu privire la colaborarea noastră. Nu ne grăbim, dar la un moment dat o sa îmi găsesc un nou manager", a declarat Lewis Hamilton pentru Mediafax.
Pilotul lui McLaren Mercedes spune că are multe motive să îi fie recunoscător tatălui.
"Din punctul meu de vedere, el şi-a făcut bine treaba. Scopul nostru era să câştig Formula 1 şi am reuşit asta. Nu puteam fără el. A fost la fiecare cursă din viaţa mea, nu ştiu daca mai cunosc un pilot căruia să-i fi venit tatăl la toate cursele", se mândreşte Lewis Hamilton.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lewis Hamilton Formula 1 McLaren Mercedes
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close