Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Pat Fry "dezertează" de la McLaren şi se alături rivalei Ferrari ca director tehnic adjunct

Pat Fry "dezertează" de la McLaren şi se alături rivalei Ferrari ca director tehnic adjunct

Pat Fry "dezertează" de la McLaren şi se alături rivalei Ferrari ca director tehnic adjunct
22 Iun 2010   •   18:42

Fostul inginer-şef de la McLaren, Pat Fry, se alătură echipei rivale din Formula 1, Ferrari, în postura de director tehnic adjunct, începând de la 1 iulie.

În vârstă de 46 de ani, Fry, care a petrecut 18 ani la echipa britanică şi care ar fi avut un rol important în realizarea monopostului de anul viitor, va răspunde direct în faţa directorului tehnic Aldo Costa.

Piloţii McLaren, Lewis Hamilton şi Jenson Button, se află în prezent pe primele două locuri în clasamentul mondial, înainte de Marele Premiu al Europei, de duminică, de la Valencia. Echipa se află de asemenea în faţa celor de la Red Bull în clasamentul constructorilor. Ferrari, în schimb, se află pe locul trei la general, dar rămâne cea mai de succes echipă din istoria Formulei 1.

"Când cineva de calibrul lui Pat părăseşte echipa este trist. Iar Pat ne plăcea foarte mult şi era un inginer foarte bun, dar oamenii au vieţile lor de trăit şi vor să facă alte lucruri", a declarat directorul Jonathan Neale de la McLaren.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ferrari McLaren
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close