Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Red Bull şi McLaren au dominat primele sesiuni de antrenamente de la Melbourne

Red Bull şi McLaren au dominat primele sesiuni de antrenamente de la Melbourne

Red Bull şi McLaren au dominat primele sesiuni de antrenamente de la Melbourne
25 Mar 2011   •   14:14

Red Bull şi McLaren au dominat primele două sesiuni de antrenamente pentru Marele Premiu ale Australiei de la Melbourne, care se va desfăşura duminică. Cele două echipe şi-au împărţit victoriile în timpul testelor care au avut loc vineri dimineaţă.

 
Prima sesiune de antrenamente a fost câştigată de australianul Mark Webber, cronometrat în 1:26:831, urmat de actualul campion mondial, germanul Sebastian Vettel, care a reuşit un timp de 1:27:158. Podiumul a fost completat de spaniolul Fernando Alonsoa, de la Ferrari (1:27:749). Următoarele locuri au fost ocupate de Nico Rosberg (Mercedes GP), Rubens Barrichello (Williams), Jenson Button (McLaren), Lewis Hamilton (McLaren); Michael Schumacher (Mercedes GP), Kamui Kaobayashi (Sauber) şi Vitaly Petrov (Renault).
 
Cea de-a doua sesiune a fost dominată de cei doi piloţi ai echipei McLaren Mercedes, Jenson Button şi Lewis Hamilton, piloţii britanici fiind singurii care au coborât sub timpul de un minut şi 26 de secunde. Button, dublu câştigător la Melbourne, a reuşit să parcurcă un tur de pistă în 1:25.854, în timp ce Hamilton a fost cronometrat în 1:25.986. Poziţia a treia a fost ocupată de Fernando Alonso. Sebastian Vettel a încheiat sesiunea a douacu al patrulea timp, fiind urmat de coechipierul său Mark Webeer şi Michael Schumacher. Felipe Massa, Sergio Perez, Rubens Barrichello şi Nico Rosberg au completat topul primilor 10.
 
Spaniolul Fernando Alonso a declarat că rezultatele de vineri nu trebuie să reprezinte un etalon şi că lupta pentru victorie în Australia rămâne deschisă. „Aceste două sesiuni de antrenamente nu au dezvăluit adevărata putere a echipelor. Red Bull a mers bine dimineaţă, iar apoi a fost rândul celor de la McLaren, în timp ce noi şi Mercedes am fost în acest mix”, a declarat pilotul celor de la Ferrari.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close