Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Sindromul Lewis Hamilton. Biletele pentru Grand Prix-ul Marii Britanii se vând de zece ori mai repede

Sindromul Lewis Hamilton. Biletele pentru Grand Prix-ul Marii Britanii se vând de zece ori mai repede

Sindromul Lewis Hamilton. Biletele pentru Grand Prix-ul Marii Britanii se vând de zece ori mai repede
11 Noi 2008   •   15:02

Victoria dramatică obţinută de Lewis Hamilton în campionatul mondial al Formulei 1 a produs o adevărată nebunie la casele de bilete de la Silverstone. În săptămâna ce a urmat Marelui Premiu al Braziliei, cursa din finalul sezonului 2008, oficialii de la Silverstone au informat că au vândut puţin sub 22.000 de bilete pentru Marele Premiu al Marii Britanii din 2009, de zece ori mai multe bilete decât media săptămânală din această perioadă a anului.
Richard Phillips, directorul Silverstone Circuit Limited, a declarat: "Reacţia fanilor după cursa din Brazilia a fost incredibilă. Mereu observăm o creştere a vânzărilor când Lewis câştigă sau dacă oricare alt pilot britanic se descurcă bine, însă nivelul cererii de bilete de săptămâna trecută a depăşit orice aşteptări. Deja aşteptăm cu nerăbdare să îl vedem pe circuitul de la Silverstone în iunie. Atmosfera va fi cu siguranţă incredibilă".
În sezonul abia încheiat, Hamilton a câştigat Marele Premiu de la Silverstone după o cursă uimitoare în condiţii de ploaie. Cursa din 2009 va avea loc în weekendul 19-21 iunie şi va fi ultima pe circuitul de la Northamptonshire, înainte ca evenimentul să se mute la Donington Park în 2010.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lewis Hamilton McLaren Mercedes Formula 1
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close