România va debuta cu Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin

de M.T.    |    23 Iul 2013   •   14:54
România va debuta cu Tunisia la Campionatul Mondial de handbal feminin

Naţionala feminină de handbal a României va întâlni echipa Tunisiei, pe 7 decembrie, în primul meci din cadrul grupei D a Campionatului Mondial din Serbia, care se va disputa între 6 şi 22 decembrie.

IHF a dat anunţat programul meciurilor la Campionatul Mondial, acesta fiind stabilit după negocierile dintre forul mondial, organizatori şi compania deţinătoare a drepturilor TV.

România face parte din grupa D, alături de echipele Ungariei, Cehiei, României, Germaniei, Australiei şi Tunisiei, iar meciurile se vor disputa la Novi Sad.

În grupa A vor evolua Muntenegru, Franţa, Olanda, Coreea de Sud, Republica Dominicană şi Congo, grupa B este formată din Serbia, Danemarca, Brazilia, Japonia, China şi Algeria, în timp ce Norvegia, Polonia, Angola, Spania, Argentina şi Paraguay au fost repartizate în grupa C.

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală, meciurile fiind programate în 15-16 decembrie, la Belgrad şi Novi Sad.

Partidele din sferturile de finală vor avea loc în 18 decembrie, în aceleaşi locaţii, iar semifinalele şi finalele pentru medalii, în 20 şi 22 decembrie, la Belgrad.

Programul complet al grupei D

7 decembrie: Ungaria - Cehia, Germania - Australia, România - Tunisia

9 decembrie: Tunisia - Ungaria, Cehia - Germania, Australia - România

10 decembrie: Cehia - Tunisia, Germania - România, Ungaria - Australia;

12 decembrie: Australia - Cehia, Germania - Tunisia, România - Ungaria;

13 decembrie: Tunisia - Australia, Ungaria - Germania, România - Cehia.

x close