Antena 3 CNN Sport Alte sporturi România, AUR pe echipe la Campionatele Balcanice de tenis de masă pentru tineret

România, AUR pe echipe la Campionatele Balcanice de tenis de masă pentru tineret

România, AUR pe echipe la Campionatele Balcanice de tenis de masă pentru tineret
Sursa foto: Foto.frtenismasa.ro
23 Oct 2015   •   20:02

Echipele masculină și feminină ale României au câștigat medaliile de aur la ediția a 41-a a Campionatelor Balcanice de tenis de masă pentru tineret (Under-21), care se desfășoară la Shtip (Macedonia), informează Agerpres.

În finala masculină, România a dispus de Serbia cu scorul de 3-1, prin punctele aduse de Alin Spelbuș (3-2 cu Nikola Marinkovic și 3-1 cu Valentin Nad Nemedi) și Alexandru Manole (3-2 cu Ilija Majstorovic). Rareș Șipoș a fost întrecut de Nad Nemedi cu 3-1. Până în finală, tricolorii au dispus cu 3-0 de Kosovo, cu 3-0 de Bosnia, iar în penultimul act au trecut de Turcia cu 3-0.

Turcia a obținut medaliile de bronz, după 3-0 cu Bulgaria în finala mică.

La feminin, România a învins Bosnia cu 3-0 în finală, punctele fiind reușite de Diana Lupu (3-0 cu Emina Hadzhametovic), de Irina Ciobanu (3-0 cu Snezana Markovic) și de Alina Zaharia (3-0 cu Ivona Baskard).

Anterior, echipa României a învins Turcia (3-0), Bosnia (3-0) și Kosovo (3-0), în grupă, și Bulgaria, cu 3-0, în semifinale. Medaliile de bronz au revenit Serbiei, după 3-0 cu Bulgaria în finala mică.

Întrecerile continuă cu probele individuale.

 

×
Subiecte în articol: tenis de masa România medalii de aur
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close