DIETA lui Lionel Messi. Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formă

13 Oct 2018   •   11:59
DIETA lui Lionel Messi. Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formă Pixabay

DIETĂ. Lionel Messi şi-a modificat dieta după ce a început să simtă rău în timpul meciurilor. În urmă cu patru ani, în timpul amicalului România – Argentina 0-0, atacantul de 31 de ani a vomitat în timpul partidei, nefiind la prima ispravă de acest gen.

DIETĂ. Semnalele l-au făcut să mănânce carne, peşte şi salate. În plus, preparatele pe care le mănâncă Lionel Messi sunt pregătite termic. “Sfatul meu a fost să consume mâncare organică cu o varietate de cereale crude, fructe de sezon şi legume, nuci crude, ulei extra virgin de măsline, ouă şi peşte proaspăt. Cel mai important aspect este că alimentele trebuie să fie gătite cât mai puţin posibil”, a susţinut Giuliano Poser, medicul nutriţionsit care se ocupă de dieta lui Lionel Messi.

DIETĂ. “Nu ştiu ce se întâmpla de vomitam pe teren, dar aveam tot felul de chestii în stomac. Era un dezastru cauzat de ce mâncam. Ciocolată, fursecuri sau băuturi gazoase făceau parte din meniul zilnic. Acum mănânc mult mai bine. Carne, peşte, multe salate, iar acum se simte asta”, a declarat Lionel Messi, potrivit fanatik.

  • x close