Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Adversar Unirea: Liverpool, la a şaptea înfrângere în Premier League, după 0-2 la ultima clasată

Adversar Unirea: Liverpool, la a şaptea înfrângere în Premier League, după 0-2 la ultima clasată

Adversar Unirea: Liverpool, la a şaptea înfrângere în Premier League, după 0-2 la ultima clasată
19 Dec 2009   •   18:58

Criza continuă la Liverpool, viitoarea adversară a Unirii Urziceni în Europa League, care a suferit încă o înfrângere surprinzătoare. "Cormoranii" au fost învinşi, scor 0-2, pe Fratton Park de Portsmouth, ultima clasată în Premier League, iar tehnicianul Rafael Benitez a menţionat la conferinţa de presă că meciul a fost pierdut în momentul eliminării lui Javier Mascherano.

Benitez a protestat în timpul partidei faţă de eliminarea mijlocaşului său din finalul primei reprize, care a văzut direct cartonaşul roşu pentru un fault la Tal Ben-Haim şi care va fi suspendat pentru patru etape. Scorul era deja 1-0 pentru Portsmouth în acel moment, după ce algerianul Nadir Belhadj a punctat în minutul 33.

Cu opt minute înainte de final, într-un moment în care Liverpool ataca cu disperare, Frederic Piquionne a reuşit un gol simplu care a asigurat victoria formaţiei sale şi care a administrat lui Liverpool a şaptea înfrângere a sezonului în Premier League.

Fulham - Manchester United 3-0
Un alt rezultat surprinzător s-a înregistrat la Fulham, unde Manchester United a cedat trei puncte în lupta pentru titlu. Jucătorii gazdă au prins aripi după calificarea în 16-imile Europa League şi au învins fără drept de apel echipa lui Sir Alex Ferguson, scor 3-0. Au marcat: Danny Murphy (22), Bobby Zamora (46) şi Damien Duff (75).

Alte rezultate:
Aston Villa 1 - 0 Stoke City
Blackburn Rovers 0 - 2 Tottenham Hottspur
Manchester City 4 - 3 Sunderland
Arsenal 3 - 0 Hull
Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close