Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arbitrul de la Liverpool - Urziceni, contestat pentru faptul că s-a bucurat la un gol (VIDEO)

Arbitrul de la Liverpool - Urziceni, contestat pentru faptul că s-a bucurat la un gol (VIDEO)

Arbitrul de la Liverpool - Urziceni, contestat pentru faptul că s-a bucurat la un gol (VIDEO)
Sursa foto: eric braamhaar
16 Feb 2010   •   17:03

Prima manşă a "dublei" din şaisprezecimile de finală ale Europa League dintre Liverpool şi Unirea Urziceni va fi arbitrată de olandezul Eric Braamhaar. Batavul a mai condus un meci al Unirii în acest sezon, în Liga Campionilor, cel de la Glasgow, cu Rangers, încheiat cu victoria răspunătoare a românilor, cu 4-1. Braamhar este o figură contestată în Olanda, după ce s-a bucurat la un gol al alui Ajax într-un meci cu PSV, spune el, pentru că s-a concretizat avantajul pe care-l lăsase.
Eric Braamhaar nu este deloc străin de echipele româneşti. El a arbitrat-o pe Unirea în acest sezon, la 4-1 cu Glasgow Rangers, dar şi pe Steaua în două partide, 0-3 în deplasare cu Bayen Munchen şi 1-1 acasă cu Rosenborg Trondheim.
Partida Liverpool - Unirea Urziceni se va disputa joi, 18 februarie, începând cu ora 22:00, pe stadionul "Anfield Road".
Episod controversat în 2007, la PSV Eindhoven - Ajax 1-5
Ajax a umilit-o pe rivala PSV în 2007 chiar la Eindhoven, cu 5-1. Ultimul gol le-a atras, însă, atenţia jurnaliştilor din Olanda. Braamhaar lăsase avantaj la faza respectivă, iar Ajax a concretizat-o, fapt ce l-a făcut pe arbitru să-şi manifeste bucuria.

"Nu am strigat de bucurie pentru Ajax. Nu m-am bucurat pentru gol, ci pentru o decizie corectă de arbitraj. Am lăsat legea avantajului după un fault asupra unui atacant de la Ajax, este frumos să vezi cum o decizie se concretizează pentru echipa dezavantajată la prima vedere. De-asta m-am bucurat, a fost un moment frumos", a declarat Braamhaar.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Liverpool europa league
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close