Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal - Blackburn 4-0. Andrei Arşavin reuşeşte o dublă. Rezultate Premier League (VIDEO)

Arsenal - Blackburn 4-0. Andrei Arşavin reuşeşte o dublă. Rezultate Premier League (VIDEO)

Arsenal -  Blackburn 4-0. Andrei Arşavin  reuşeşte o dublă. Rezultate Premier League (VIDEO)
Sursa foto: andrei arshavin
14 Mar 2009   •   19:13

Andrei Arşavin a prins o formă de zile mari şi se poate spune că, în sfârşit, a ajuns la Arsenal. A dominat pe Blackburn Rovers cu un joc impresionant şi două goluri ce, împreună cu reuşitele lui Emmanuel Eboue o ţin pe Arsenal în zona Champions League . Oamenii lui Arsene Wenger ajung pe locul patru.
Primul gol vine deja din minutul doi, când rusul primeşte în trei metri o pasă de la Theo Walcott. Deşi creditat cu golul, reluările au arătat că este posibil ca ultimul să fi atins balonul să fi fost Andre Ooijer .
Acesta avea să fie scorul până la pauză.
La a doua reuşită însă nu au mai exista dubii. Arşavin primeşte mingea la marginea careului, trece de Danny Simpson pentru a trage apoi peste Paul Robinson dintr-un unghi imposibil- min.65
Internaţionalului rus i-a fist refuzat hattrick, când portarul Robinson salvează in extremis un şut, dar degajarea acestuia ajunge Emmanuel Eboue, care înscrie când mai erau doar trei minute de joc.
Acesta reuşeşte şi el dubla în ultimul minut, în urma unui penalti.


1-0




2-0






Manchester U. 1 - 4 Liverpool
Arsenal 4 - 0 Blackburn R.
Bolton W. 1 - 3 Fulham
Everton 3 - 1 Stoke C.
Hull C. 1 - 1 Newcastle U.
Middlesbrough 1 - 1 Portsmouth
Sunderland 1 - 2 Wigan Athletic

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close