Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal revine de la 0-2 şi calcă în picioare pe Bolton. "Tunarii", pe primul loc în Premier League

Arsenal revine de la 0-2 şi calcă în picioare pe Bolton. "Tunarii", pe primul loc în Premier League

Arsenal revine de la 0-2 şi calcă în picioare pe Bolton. "Tunarii", pe primul loc în Premier League
Sursa foto: andrei arshavin
20 Ian 2010   •   23:52

Arsenal a dat dovadă de caracter puternic în partida de miercuri din Premier League, cu Bolton Wanderers, şi a câştigat toate cele trei puncte în ciuda faptului că a fost condusă la două lungimi. Bolton a luat repede un avantaj de două goluri, dar trupa lui Arsene Wenger s-a comportat cum a trebuit şi a depăşit în cele din urmă adversarul venit pe Emirates Stadium să facă ravagii.
Doar şapte minute i-au trebuit lui Gary Cahill să deschidă scorul pentru Bolton. Mingea i-a revenit acestuia după o fază confuză, iar finalizarea a venit din vole, de la şase metri de poartă. În minutul 26, Denilson l-a faultat pe Lee în careul "tunarilor" iar Taylor a transformat penalty-ul pentru 0-2.
Revenirea lui Arsenal a început chiar înainte de pauză, când cehul Rosicky a profitat de reacţia lentă a portarului Jaaskelainen şi a înscris cu un şut plasat de la 20 de metri. Egalarea a venit în minutul 53, când Fabregas a făcut o fază genială, depăşind trei adversari, şi a înscris din unghi. Vermaelen este cel care a adus-o pe Arsenal în avantaj, în minutul 65. Belgianul a trimis o torpilă de la marginea careului mic după devirea lui Diaby şi a făcut 3-2. Emoţiile s-au risipit cu cinci minute înainte de final, când Arshavin a trimis şi el cu furie un şut în poarta finlandezului, ducând scorul la 4-2.
Bolton pleacă, astfel, cu mâna goală de pe Emirates Stadium în condiţiile în care are nevoie de orice punct poate obţine pentru a se salva de la retrogradare. În schimb, Arsenal este răsplătită pentru moralul învingător prin egalarea la puncte a liderului Chelsea Londra. Gruparea de pe Stamford Bridge are, cu toate acestea, un joc mai puţin disputat.
Liverpool - Tottenham 2-0
Tot miercuri, "cormoranii" au învins Tottenham cu 2-0. Golurile echipei lui Rafael Benitez au fost înscrise de olandezul Dirk Kuyt în minutele 9 şi 90 (penalty).
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close