Antena 3 CNN Sport Fotbal extern BBC: Dan Petrescu va negocia zilele următoare, cu Federaţia Scoţiană, postul de selecţioner

BBC: Dan Petrescu va negocia zilele următoare, cu Federaţia Scoţiană, postul de selecţioner

BBC: Dan Petrescu va negocia zilele următoare, cu Federaţia Scoţiană, postul de selecţioner
09 Dec 2009   •   12:30

Înaintea celui mai important meci al carierei lui şi a jucătorilor Unirii Urziceni, Dan Petrescu face din nou subiectul discuţiilor privind viitorul selecţioner al Scoţiei. BBC anunţă că tehnicianul român va purta discuţii cu Federaţia Scoţiană de Fotbal săptămâna aceasta despre postul vacant de selecţioner.

Conform sursei citate, Dan Petrescu a promis să angajeze un secund scoţian, dacă el va fi ales să îl succeadă pe George Burley. CV-ul lui Dan Petrescu a sosit la birourile din Hampden săptămâna trecută şi Federaţia s-a mişcat repede pentru a stabili o întâlnire.

"Intenţia noastră este să angajăm şi să prezentăm un nou selecţioner al echipei naţionale în timp util pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru EURO 2012, care are loc pe 7 februarie", a declarat directorul executiv al Federaţiei, Gordon Smith.

Conform The Sun, însă, discuţiile dintre Dan Petrescu şi Federaţia Scoţiană au fost amânate. "Am aflat că şeful federaţiei, Gordon Smith, a fost de acord să aibă o întâlnire cu reprezentanta românului la Londra, Francesca de Sousa, în această săptămână. Însă, Smith s-a răzgândit după ce Francesca de Sousa a făcut public faptul că Petrescu era vizat pentru post", scrie The Sun.

Burley a fost demis luna trecută după o serie dezamăgitoare de rezultate, iar tehnicianul lui Dundee United, Craig Levein, este favoritul caselor de pariuri pentru a-i lua postul. Levein nu şi-a exprimat disponibilitatea de a prelua naţionala, însă alţii au declarat public că vor să conducă Scoţia, precum Jimmy Calderwood şi John Collins, care sunt şomeri de luni bune.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Unirea Urziceni
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close