Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Beckham, înapoi în Italia. LA Galaxy: "Vrem să meargă la AC Milan şi să-l vedem la Cupa Mondială"

Beckham, înapoi în Italia. LA Galaxy: "Vrem să meargă la AC Milan şi să-l vedem la Cupa Mondială"

Beckham, înapoi în Italia. LA Galaxy: "Vrem să meargă la AC Milan şi să-l vedem la Cupa Mondială"
Sursa foto: david beckham
09 Oct 2009   •   11:34

Gruparea americană Los Angeles Galaxy nu îi va pune piedici lui David Beckham în cazul în care acesta va dori să se întoarcă, sub formă de împrumut, la AC Milan. Englezul nu a făcut un mare secret din această dorinţă, astfel că Becks se va "antrena", aproape sigur, din ianuarie la AC Milan pentru Cupa Mondială din vară, la care vrea să fie în formă maximă.
David Beckham a jucat la AC Milan în prima parte a acestui an şi, datorită formei excelente arătate, a revenit în echipa naţională a Angliei. Atitudinea sa, însă, considerată dispreţuitoare la adresa echipei sale şi a fanilor americani, i-a creat mari probleme în Statele Unite. Cu toate acestea, Beckham nu va ţine cont şi se va întoarce la gruparea milaneză. Conducerea californienilor şi-a dat deja acordul.
"Vrem să se finalizeze totul foarte repede, atât pentru el cât şi pentru noi. Nu vreau să rămână nimic nestabilit.", a declarat Tim Leiweke, directorul executiv al Anschutz Entertainment Group, care deţine clubul de fotbal, pentru Sports Illustrated.
"Am vorbit mult cu David (n.r. Beckham) anul acesta, deoarece am vrut să nu îşi piardă motivaţia şi determinarea. Am toată aprecierea pentru ce face atât aici, cât şi la echipa naţională. Am vrut să ştie că îl susţinem şi că îi vom permite să meargă cu împrumut altundeva.", a conchis Leiweke.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan nationala Angliei
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close