Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bursa transferurilor: Robbie Keane revine la Tottenham, Quaresma semnează cu Chelsea

Bursa transferurilor: Robbie Keane revine la Tottenham, Quaresma semnează cu Chelsea

Bursa transferurilor: Robbie Keane revine la Tottenham, Quaresma semnează cu Chelsea
02 Feb 2009   •   23:06

Atacantul irlandez Robbie Keane a revenit la Tottenham Hotspur după ce a petrecut şapte luni dezamăgitoare pe Anfield. Keane, care i-a costat pe cei de la Liverpool 19 milioane de lire sterline în vara anului trecut, va face pereche la Spurs cu fostul coechipier Jermain Defoe, care de asemenea a revenit la clubul din Londra.
Tot la o formaţie din Londra a ajuns şi internaţionalul portughez al lui Internazionale Milano, Ricardo Quaresma, care va evolua în următoarele patru luni sub formă de împrumut la Chelsea Londra. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a fost convins să accepte oferta vicecampioanei din Premier League de către fostul selecţioner al Portugaliei, Luiz Felipe Scolari, actualmente managerul lui Chelsea.
De la Inter a plecat şi fostul internaţional francez Olivier Dacourt, care se afla în ultimele şase luni de contract cu formaţia italiană şi care va evolua acum pentru Fulham. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani se va întoarce astfel în Premier League, unde a mai evoluat pentru Everton şi Leeds.
Wigan Athletic l-a transferat de la Newcastle United pe mijlocaşul francez Charles N'Zogbia, pentru 6.5 milioane de euro şi l-a cedat la Newcastle pe fundaşul Ryan Taylor. Un alt transfer l-a vizat pe brazilianul Joao Alves de Assis Silva ?Jo? , care va fi împrumutat de Manchester City la Everton, până la finalul sezonului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close