Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chamakh merge pe gratis la Arsenal. Wenger: "Este o mare achiziţie"

Chamakh merge pe gratis la Arsenal. Wenger: "Este o mare achiziţie"

Chamakh merge pe gratis la Arsenal. Wenger: "Este o mare achiziţie"
Sursa foto: Marouane Chamakh
21 Mai 2010   •   21:05

Atacantul marocan Marouane Chamakh este primul transfer al echipei londoneze Arsenal în post-sezon. Englezii nu au plătit nici un ban pentru jucătorul de 25 de ani, care a lăsat o impresie foarte bună la fosta sa echipă, Girondins Bordeaux, întrucât acestuia i-a expirat contractul cu formaţia de pe Stade Chaban Delmas.
"Sunt întântat că Marouane Chamakh ni s-a alăturat. Este un jucător pe care îl admirăm de ceva timp şi ştiu sigur că va aduce multă calitate în lotul nostru. Chamakh a dovedit că este un mare jucător, iar meciurile pe care le-a făcut la Bordeaux şi Maroc în ultimele sezoane.", l-a lăudat tehnicianul Arsene Wenger pe jucător, potrivit Eurosport.
Antrenorul lui Arsenal este sigur că stilul de joc al lui Chamakh îl face perfect pentru venirea la o echipă din Premier League, unde angajamentul este maxim.
"Chamakh este un jucător cu reale calităţi iar atributele lui îl recomandă să vină şi să se descurce foarte bine în Anglia. Este un luptător, nu doar un bun fotbalist. Este foarte bun în aer şi un bun jucător de echipă", a conchis Wenger.
Jucătorul este şi el entuziasmat de faptul că a ajuns în cel mai puternic campionat al lumii, spunând că transferul la Arsenal este îndeplinirea unui vis.
"Fără ezitare, Arsenal era clubul pe care îl preferam. Echipa şi istoria lui Arsenal mă fac să visez, scopul meu era să vin aici dintre toate cluburile europene deoarece sunt fanul acestei grupări de când eram copil", a declarat internaţionalul marocan.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close