Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea-Manchester City 1-0. Londonezii se apropie la patru puncte de United (VIDEO)

Chelsea-Manchester City 1-0. Londonezii se apropie la patru puncte de United (VIDEO)

Chelsea-Manchester City 1-0. Londonezii se apropie la patru puncte de United (VIDEO)
15 Mar 2009   •   17:12

Chelsea a învins cu 1-0 pe Manchester City şi se apropie la patru puncte de liderul din Premier League, Manchester United, care are totuşi un meci mai puţin jucat. Unicul gol al londonezilor a fost înscris de ghanezul Essien în prima repriză.

Decisă să profite la maximum de eşecul trupei lui Ferguson, Chelsea a început în forţă duelul cu Robinho&co. După reuşita lui Lampard, anulată pentru offside, elevii lui Hiddink au deschis scorul prin Michael Essien în minutul 17. Ghanezul, recent revenit după o accidentare, se află la al doilea gol în patru zile, după ce la mijlocul săptămânii punctase şi în egalul echipei sale de la Torino, în Liga Campionilor.

Până la final, Chelsea a controlat jocul şi a mai ratat câteva ocazii de a-şi mări avantajul, fără a mai reuşi însă să puncteze. Apărarea a funcţionat însă excelent, iar londonezii au ajuns la al cincelea meci consecutiv fără gol primit. Ultimul fluier al arbitrului a consfinţit un nou succes al ?albaştrilor?, care revin pe locul doi în clasament, la egalitate cu Liverpool, iar lupta pentru titlu în Anglia se anunţă din ce în ce mai dură.



Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close