Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea s-a distrat cu Sunderland, scor 7-2. Vezi rezultate Premier League

Chelsea s-a distrat cu Sunderland, scor 7-2. Vezi rezultate Premier League

Chelsea s-a distrat cu Sunderland, scor 7-2. Vezi rezultate Premier League
16 Ian 2010   •   19:30

Chelsea Londra a reuşit scorul etapei în Premier League, sâmbătă, când a câştigat cu 7-2 pe teren propriu împotriva lui Sunderland. "Albaştrii" au condus cu 4-0 la pauză, după golurile lui Anelka (8), Malouda (17), A. Cole (22) şi Frank Lampard (34), iar zarurile păreau aruncate pe Stamford Bridge.

Michael Ballack a punctat în minutul 52 pentru 5-0, iar oaspeţii au replicat patru minute mai târziu prin Zenden. În minutul 65, Anelka avea să îşi treacă în cont "dubla", pentru ca în prelungirile partidei Frank Lampard, pentru gazde, şi Bent, pentru oaspeţi, să stabilească scorul final.

În urma acestui rezultat, Chelsea s-a menţinut pe primul loc în clasamentul din Premier League, la un singur punct în faţa lui Manchester United, dar cu un meci mai puţin disputat. Manchester United a câştigat şi ea la rândul ei meciul de pe teren propriu, scor 3-0 cu Burnley.

După o primă repriză albă, gazdele s-au dezlănţuit pe final, după ce Berbatov a deschis scorul în minutul 64. Wayne Rooney a punctat şi el cinci minute mai târziu, pentru ca scorul final să fie stabilit de Diouf, în ultimul minut de joc.

Alte rezultate:
Stoke C. 1 - 1 Liverpool
Tottenham H. 0 - 0 Hull C.
Wolverhampton W. 0 - 2 Wigan Athletic
Everton 2 - 0 Manchester C.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Londra Premier League
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close