Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cociş în Premier League! Vezi cu ce echipă semnează internaţionalul român

Cociş în Premier League! Vezi cu ce echipă semnează internaţionalul român

Cociş în Premier League! Vezi cu ce echipă semnează internaţionalul român
Sursa foto: razvan cocis
15 Ian 2010   •   12:41

Fostul jucător al lui "U" Cluj şi Lokomotiv Moscova, Răzvan Cociş, este foarte aproape de un transfer la echipa engleză Portsmouth. Cociş nu mai trebuie să treacă decât testele medicale, întrucât s-a înţeles deja cu "Pompey", echipă care trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere al finanţelor. Acordul a fost uşor de atins, Cociş mergând gratis la Portsmouth datorită faptului că era liber de contract.
Impresarul fotbalistului, Tiberiu Petriş, a confirmat deja că englezii i-au oferit lui Cociş un contract iar acesta şi-a dat acordul pentru a juca la formaţia antrenată de Avram Grant. Urmează testele medicale.
"S-ar putea să semneze azi. În linii mari el a ajuns la o înţelegere asupra unui contract cu Portsmouth, mai trebuie să treacă şi testele medicale. El a avut mână în ghips, a avut nişte probleme. Mai pe seară vom afla sigur", a declarat Petriş pentru Mediafax.
Portsmouth este în acest moment "lanterna roşie" în clasamentul Premier League, cu doar patru victorii şi două remize în 20 de partide disputate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close