Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cociş si Portsmouth s-au înţeles în toate privinţele. Englezii nu pot face, însă, transferuri

Cociş si Portsmouth s-au înţeles în toate privinţele. Englezii nu pot face, însă, transferuri

Cociş si Portsmouth s-au înţeles în toate privinţele. Englezii nu pot face, însă, transferuri
Sursa foto: razvan cocis
18 Ian 2010   •   17:37

Clubul englez Portsmouth şi jucătorul Răzvan Cociş au picat de acord asupra tuturor termenilor mutării sale pe Fratton Park. Internaţionalul român de 26 de ani a trecut şi testul medical, dar nu poate fi încă sigur de transferul la Portsmouth, întrucât "albaştrii" au interdicţie de a semna cu orice jucător. Afundaţi într-o criză financiară acută, englezii trebuie să obţină ridicarea embargoului pentru a-l putea lua pe Cociş.
Transferul vieţii pentru Răzvan Cociş este în pericol. Şi nu pentru că englezii nu l-ar vrea, ci din cauza faptului că gruparea aflată pe ultimul loc în Premier League este rău-platnică. Nu au achitat rate contând pentru transferurile unora dintre jucătorii achiziţionaţi, iar FA a instituit un embargou până când situaţia va fi remediată.
Cociş, care a devenit liber de contract pe 1 ianuarie, ar putea să piardă şansa de a juca în Premier League la echipa care îi promisese 13.500 de euro pe săptămână, potrivit publicaţiei engleze Daily Mail. Pentru a se muta în Anglia, Cociş refuzase oferte de la echipele Atalanta, Eintracht Frankfurt sau de la unele cluburi din Emiratele Arabe Unite.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close