Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cristiano Ronaldo, anchetat de poliţia din Liverpool

Cristiano Ronaldo, anchetat de poliţia din Liverpool

Poliţia investighează un incident în urma căruia atacantul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, pare să fi lovit un telefon din mâna unui suporter în timp ce părăsea terenul după o înfrângere la Everton.

Cristiano Ronaldo, anchetat de poliţia din Liverpool
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    10 Apr 2022   •   15:19

Forţele de ordine din Liverpool fac apel la martori, după ce imaginile au fost postate pe reţelele de socializare în urma înfrângerii suferite sâmbătă de United în Premier League cu 1-0.

"În timp ce jucătorii părăseau terenul, la ora 14:30, s-a raportat că un băiat a fost agresat de unul dintre jucătorii din echipa oaspete în timp ce părăsea terenul", a declarat duminică poliţia din Merseyside, potrivit Mediafax.

"Anchetele sunt în curs de desfăşurare, iar ofiţerii colaborează în prezent cu Everton Football Club pentru a examina înregistrările CCTV (video) şi efectuează anchete extinse în rândul martorilor pentru a stabili dacă a avut loc o infracţiune".

Ronaldo a declarat că nu este "niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momente dificile precum cel cu care ne confruntăm".

Într-o postare pe Instagram, sâmbătă, Ronaldo a adăugat: "Aş dori să îmi cer scuze pentru ieşirea mea şi, dacă este posibil, aş dori să îl invit pe acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate".

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close