Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cupa UEFA: Portughezii au scăpat ieftin ca Braga, din duelul cu PSG

Cupa UEFA: Portughezii au scăpat ieftin ca Braga, din duelul cu PSG

Cupa UEFA: Portughezii au scăpat ieftin ca Braga, din duelul cu PSG
12 Mar 2009   •   23:15

PSG se află pe locul doi în Ligue 1 şi a câştigat şase din ultimele şapte partide din campionat, însă gruparea portugheză Braga a reuşit să smulgă gazdelor un rezultat de egalitate, scor 0-0, pe Parc des Princes.

Gruparea pariziană a avut cele mai mari şanse ale partidei, în special în repriza a doua, însă jocul neconvingător şi finalizarea slabă au făcut ca meciul să se termine fără gol marcat, poate şi pentru că gândul celor de la PSG era mai degrabă spre întâlnire din weekend cu Marseille. Avantajul nu poate fi astfel decât de partea portughezilor, care au o şansă în plus acum în vedere partidei retur de săptămâna viitoare.

Primele 45 de minute nu au oferit nimic ieşit din comun, atacurile pe flancuri ale celor de la PSG nereuşind să îl pună la încercare pe portarul Eduardo. Acesta a avut nevoie de reflexe bune însă în repriza a doua, când a respins peste bară o lovitură de cap a lui Chantome. Rothen a fost şi el aproape de gol, când PSG forţa atacul, dar în mare parte a meciului Braga s-a apărat confortabil.

Braga a scăpat uşor de atacurile celor de la PSG şi, pe final, chiar a reuşit să pună presiune prin câteva contraatacuri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Paris Saint Germain Cupa UEFA
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close