Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Davies: Rangers joacă mai bine în Europa. Avem nevoie de patru puncte în "dubla" cu Urziceni

Davies: Rangers joacă mai bine în Europa. Avem nevoie de patru puncte în "dubla" cu Urziceni

Davies: Rangers joacă mai bine în Europa. Avem nevoie de patru puncte în "dubla" cu Urziceni
19 Oct 2009   •   22:17


Mijlocaşul lui Glasgow Rangers, Steven Davis, crede că formaţia sa va face cele mai bune meciuri în Europa în acest sezon şi promite ca în meciul cu Unirea Urziceni vorbele să fie transformate în puncte.

Gruparea de pe Ibrox porneşte în meciul de marţi ca favorită în faţa campioanei României, în ciuda unor rezultate slabe în plan domestic. Chiar dacă Rangers are un punct avans în fruntea clasamentului din Premier League, suporterii au devenit îngrijoraţi de o serie cu trei remize albe înaintea victoriilor cu Celtic şi Saint Johnstone. În Liga Campionilor, însă, punctul obţinut de Rangers, care o plasează pe ultimul loc în grupă, nu reflectă faptul că scoţienii au jucat excelent în ultimele 30 de minute din Germania şi au dominat o mare parte din meciul cu Sevilla, înainte să cedeze partida cu 4-1.

"Pentru o vreme nu am obţinut rezultate bune în campionat, dar victoriile recente au schimbat acest lucru. Ştim că mai avem multe de oferit în acest sezon. Încă nu am jucat la adevărata valoare în campionat. Cel mai bun fotbal l-am jucat în Europa în acest sezon. E greu de spus de ce. Cred că avem nevoie de patru puncte din următoarele două meciuri cu Unirea pentru a avea o şansă să mergem mai departe", a spus Davis.

Jucătorul de 24 de ani nu se aşteaptă ca Unirea Urziceni să cedeze uşor punctele, mai ales că şi ialomiţenii au remizat, scor 1-1, cu Stuttgart. "Ştim că e o echipă bine organizată. Am văzut casete cu ei şi au potenţial", a mai spus Davies.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: glasgow rangers Unirea Urziceni
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close