Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Din NBA în Premier League: LeBron James a devenit acţionar minoritar la Liverpool

Din NBA în Premier League: LeBron James a devenit acţionar minoritar la Liverpool

Din NBA în Premier League: LeBron James a devenit acţionar minoritar la Liverpool
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Apr 2011   •   11:53

LeBron James, vedeta celor de la Miami Heat, a devenit acţionar minoritar la FC Liverpool, după ce firma sa LRMR Branding&Marketing a încheiat un parteneriat cu Fenway Sports Group, care deţine pachetul majoritar al „cormoranilor”, dar şi echipa de baseball Boston Red Sox.

În momentul în care am călcat pentru prima oară pe un teren din NBA, am devenit un om de afaceri. Aceasta este o mare oportunitate pentru mine. Sunt încântat să lucrez cu John Henry şi Tom Werner, două persoane cu o mare pasiune pentru sport”, a declarat James în Wall Street Journal. Întrebat ce părere are despre palmaresul celor de la Liverpool, baschetabalistul american a spus: „18 titluri de campioană. Mă văd şi pe mine încercând să fac acelaşi lucru”.

Tom Werner, preşedintele „cormoranilor”, se arată încântat de perspectiva de a colabora cu unul dintre cele mai importante nume din sportul mondial. „Există foarte puţin sportivi în lume care pot ajunge la statutul său de simbol. Credem că această colaborare va aduce oportunităţi importante ambelor părţi, oportunităţi care nu ar fi apărut dacă am fi lucrat separat”, a spus oficialul clubului englez.

Termenii financiari ai acordului dintre cele două părţi nu au fost dezvăluiţi.

×
Subiecte în articol: LeBron James Liverpool NBA Premier League
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close