Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dinamo Kiev - FC Porto. Ghioane îl aşteaptă pe Săpunaru

Dinamo Kiev - FC Porto. Ghioane îl aşteaptă pe Săpunaru

Dinamo Kiev - FC Porto. Ghioane îl aşteaptă pe Săpunaru
05 Noi 2008   •   18:23

O nouă confruntare între Tibi Ghioane şi Cristi Săpunaru va avea loc astă-seară, în meciul dintre Dinamo Kiev şi FC Porto. În prima întâlnire s-au impus ucrainienii, cu 1-0, o contribuţie importantă la gol având şi jucătorul care este nebăgat în seamă la naţionala lui Victor Piţurcă.
Yuri Semin , antrenorul celor din Kiev, cel care a adoptat tactica din Premier League s-a declarat încrezător în şansele echipei sale dar: ?avem câţiva jucători care au jocuri puternice în spate, dar şi câţiva care nu au jucat niciodată în Liga Campionilor.(...)Porto are jucători experimentaţi, au căştigat trofeul în 2004 şi Cupa Uefa în 2003, dar dacă vom juca inteligent sunt sigur că le vom găsi punctele slabe?, a declarat tehnicianul.
Jesualdo Ferreira, principalul lui Porto a fost mai acid, replicând: ?Istoria nu mai înseamnă nimic azi...Tot ce contează este ce se întâmplă acum. Ştim ce avem de făcut la Kiev, nu avem decât varianta victoriei şi cred că avem abilitatea de a învinge?
Meciul dintre Dinamo Kiev şi FC Porto se va disputa în cadrul grupei G din Liga Campionilor, cu începere de la ora 21.45, ora României.
Grupa G
1.Arsenal 7p
2.Dinamo Kiev 5p
3. FC Porto 3p
4. Fenerbahce 1p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Kiev FC Porto
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close