Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dorin Goian, primul transfer al lui Petrescu la Kuban? ?Bursucul? are buget de 40 de milioane

Dorin Goian, primul transfer al lui Petrescu la Kuban? ?Bursucul? are buget de 40 de milioane

Dorin Goian, primul transfer al lui Petrescu la Kuban? ?Bursucul? are buget de 40 de milioane
Sursa foto: dorin goian
30 Dec 2009   •   10:08

Abia a semnat marţi un contract pe cinci ani cu divizionara secundă rusă Kuban Krasnodar şi cu toate acestea Dan Petrescu ştie deja câteva din numele mari pe care vrea să le aducă la echipă, potrivit presei din Rusia. Fostul antrenor al Unirii îl vrea la Kuban pe internaţionalul Dorin Goian, dar şi pe Julius Agahowa, jucătorul lui Mircea Lucescu de la Şahtior Doneţk.
"Kuban nu a făcut publice numele jucătorilor care ar putea ajunge la Krasnodar, însă printre ei ar fi fundaşul român de la Palermo, Dorin Goian, şi atacantul Julius Aghahowa de la Şahtior", a notat publicaţia rusă Sovetski Sport.
Fostul stelist Dorin Goian evoluează, în aceast moment, la formaţia din Serie A Palermo, unde nu joacă regulat. De asemenea, poziţia românului a devenit şi mai şubredă după ce sicilienii l-au concediat pe antrenorul Walter Zenga.
S-a vehiculat, de asemenea, că Dan Petrescu ar mai dori să aducă la echipa pe care o antrenează câţiva jucători români, printre care şi foştii săi elevi de la Unirea Marius Bilaşco şi George Galamaz. De altfel, chiar viceguvernatorul regiunii Krasnodar a dat un răspuns despre această problemă, anticipând că formaţia ?cazacă? va înregimenta mai mulţi jucători români de echipă naţională.
"Vom încerca să aducem câţiva jucători români de echipă naţională. Nu problema banilor a fost pe primul plan pentru Dan Petrescu", a declarat Ivan Peronko pentru presa din Rusia.
Este greu de crezut, însă, că bugetul echipei, unul de 40 de milioane de euro, nu i-a înmuiat inima lui Petrescu pentru a-l face să vină în friguroasa Rusie.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close