Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dzeko îi aduce lui Manchester City un avans de trei puncte în fruntea clasamentului din Premier League

Dzeko îi aduce lui Manchester City un avans de trei puncte în fruntea clasamentului din Premier League

Dzeko îi aduce lui Manchester City un avans de trei puncte în fruntea clasamentului din Premier League
17 Ian 2012   •   11:27

Edin Dzeko a înscris în sfârşit pentru Manchester City după o lungă pauză şi a adus echipei un avans de trei puncte în fruntea clasamentului din Premier League, graţie victoriei cu 1-0 obţinute în faţa lui Wigan.

Dzeko a trimis cu capul centrarea lui David Silva din lovitură liberă, în minutul 22, şi a stabilit scorul final el unei întâlniri prea tensionate pentru gustul lui Roberto Mancini. City a pus astfel capăt unei serii de patru meciuri disputate în deplasare fără victorie.

Sergio Aguero putea să închidă jocul în minutul 56, cu poate cel mai frumos gol al sezonului, însă Dzeko i-a furat într-un mod ciudat mingea chiar înainte ca argentinianul să finalizeze o fază excelentă în care a driblat trei persoane.

Wigan a refuzat să fie călcată în picioare precum alte echipe au făcut-o în faţa lui City şi a oferit un final dramatic de partidă. Gruparea din Manchester a ţinut însă de rezultat şi a obţinut cele trei puncte care o distanţează de rivala United. De partea cealaltă, Wigan rămâne pe ultimul loc în clasament.


×
Subiecte în articol: Manchester City Premier League
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close