Antena 3 CNN Sport Fotbal extern El Pais: Jose Mourinho ar fi primit o ofertă pentru a prelua echipa Chelsea

El Pais: Jose Mourinho ar fi primit o ofertă pentru a prelua echipa Chelsea

El Pais: Jose Mourinho ar fi primit o ofertă pentru a prelua echipa Chelsea
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
14 Apr 2013   •   18:17

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, ar fi primit o ofertă pentru a prelua formaţie Chelsea, dar nu a semnat nimic, deoarece conducătorii grupării engleze refuză să-i acorde "puteri depline" în materie de recrutare, scrie, duminică, publicaţia El Pais, citată de AFP.
   
"Antrenorul nu exclude posibilitatea de a continua încă un sezon la Real dacă Roman Abramovici continuă să-i refuze puterile depline pentru a aduce şi a vinde jucători", scrie cotidianul spaniol.
   
Potrivit El Pais, care citează surse din cadrul Gestifute, firma lui Jorge Mendes, agentul lui Mourinho, portughezul ar fi primit o ofertă de la Roman Abramovici în martie, dar acesta îi oferă doar funcţia de antrenor, nu cea de managerul general.
   
Nemulţumit de ofertă, Mourinho a decis să aştrepte înainte de reveni la echipa londoneză la care a mai fost în perioada iunie 2004-septembrie 2007.

El Pais asigură că, dacă nu-i sunt acceptate condiţiile, portughezul, aflat sub contract cu Real până în 2016, ar putea rămâne la madrileni.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close