Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Emmanuel Adebayor îşi cere scuze pentru provocarea fanilor Arsenal

Emmanuel Adebayor îşi cere scuze pentru provocarea fanilor Arsenal

Emmanuel Adebayor îşi cere scuze pentru provocarea fanilor Arsenal
Sursa foto: Emmanuel Adebayor
13 Sep 2009   •   13:57

Atacantul lui Manchester City, Emmanuel Adebayor , s-a scuzat pentru manifestările de bucurie ce au însoţit golul său în partida cu Arsenal, declarând că ?îi pare rău ? pentru acţinule sale.

După ce a reuşit golul trei pentru Manchester City, 4-2 cu tunarii, Adebayor a alergat tot terenul pentru a-şi gusta reuşita în faţa suporterilor adverşi. Fanii Arsenal s-au înfuriat şi la un moment dat un scaun de plastic a părut că este aruncat spre togolez.

De altfel arbitrul Mark Clattenburg i-a şi dat cartonaş lui Adebayor. Acesta se transferase în această vară de la Arsenal pentru 25 milioane de lire, dar a recunoscut că gestul a fost o gafă.

?Îmi pare rău pentru ce am făcut. Trebuie să facem o greşeală pentru a fi mai buni mâine,? declara Adebayor după meci.

De altfel a fost o seară plină de incidente pentru Adebayor, care şi-a lăsat fostul coleg, Robin van Persie, cu o tăietură la cap după o intervenţie foarte dură-. Deşi şi-a exprimat regretul pentru rănirea olandezului, a subliniat că nu a fost vorba de răutate.

?Nu am avut timp să îmi retrag piciorul, dar îmi pare rău pentru el.?
Oricum ?Football Association? din Anglia a anunţat că va "analiza atent" cele două incidente în care a fost implicat Emmanuel Adebayor în meciul cu Arsenal.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City Arsenal Premier League
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close