Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Everton scoate o remiză incredibilă la Manchester United și relansează campionatul în Premier League

Everton scoate o remiză incredibilă la Manchester United și relansează campionatul în Premier League

Everton scoate o remiză incredibilă la Manchester United și relansează campionatul în Premier League
22 Apr 2012   •   23:15

Un meci extraordinar pe Old Trafford din partea lui Everton a făcut ca Manchester United să întâmpine probleme, poate chiar foarte grave, în lupta pentru titlu. Gruparea lui Sir Alex Ferguson a primit două goluri în ultimele șapte minute ale partidei de pe teren propriu și a remizat, scor 4-4, cu Everton.

A fost 1-1 la pauză, după ce Wayne Rooney și Jelavic au înscris, dar meciul a explodat în repriza secundă, când s-au mai marcat șase goluri, din care două în primele trei minute: semnate de Danny Welbeck și Nani. Reușita din voleu a lui Marouane Fellaini părea să fie doar un gol de consolare, după ce Rooney a restabilit avansul de două goluri pentru United cu a 180-a sa reușită în tricoul lui Manchester, dar finalul a fost unul dramatic.

Jelavic și Steven Pienaar au redus la tăcere Old Trafford și au permis rivalei Manchester City să se apropie la trei puncte în clasamentul din Premier League de Manchester United.

Echipa lui Roberto Mancini s-a impus cu 2-0 la Wolverhampton, rezultat în urma căruia gazdele au retrogradat, iar dacă va câștiga ultimele patru partide ale sezonului, inlcusiv derby-ul cu United de pe 30 aprilie, va reuși să câștige campionatul.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close