Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fostul rapidist Edel Apoula, victima unui şantaj la PSG

Fostul rapidist Edel Apoula, victima unui şantaj la PSG

Fostul rapidist Edel Apoula, victima unui şantaj la PSG
Sursa foto: edel apoula
15 Dec 2009   •   15:07

Portarul parizian Edel Apoula Bete, care a trecut şi pe la Rapid în perioada în care Răzvan Lucescu era antrenor în Giuleşti, a fost şantajat de către un intermediar, Nicolas Philibert. Acesta este cel care l-a ghidat pe Edel spre un transfer în Armenia, în 2002, iar apoi spre Paris Saint-Germain. Obiectul şantajului lui Philibert este vârsta jucătorului, pe care acesta o declară mult mai înaintată decât cea legală, de 23 de ani.
"Însă, cei doi s-au certat. Philibert, care nu are licenţă de impresar, a păstrat ranchiună. El i-ar fi cerut prietenului său Michel Hidalgo (n.r. - fost selecţioner al Franţei şi apropiat al lui Philibert) să ia legãtura cu cei de la PSG şi să solicite suma de 30.000 euro pentru colaborare, ameninţând că va oferi informaţii despre identitatea şi vârsta portarului. Hidalgo, care nu a realizat că este vorba de un şantaj, s-a dus la Alain Roche (n.r. - oficial de la PSG). Jucătorul şi clubul au refuzat să plătească", notează cotidianul francez L'Equipe.
În cele din urmă, şantajul nu a avut efectul scontat iar Philibert nu şi-a primit banii ceruţi, ceea ce l-a făcut să le comunice oficialilor de la Saint-Etienne înaintea meciului direct dintre cele două echipe că Edel are altă vârstă decât cea declarată. Soluţia celor de la PSG este aceea de a demara investigaţii în ţara de origine a jucătorului, Camerun, pentru a aflat vârsta sa adevărată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Paris Saint Germain Rapid Bucureşti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close