x close

Ghioane şi Florentin Petre, pase de gol pentru echipele lor

25 Oct 2008   •   23:02
Ghioane şi Florentin Petre, pase de gol pentru echipele lor

Tiberiu Ghioane a dat o pasă de gol în partida pe care formaţia sa, Dinamo Kiev, a câştigat-o, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, în faţa echipei Tavria Simferopol, contând pentru etapa a XII-a a campionatului Ucrainei.
Ghioane a fost rezervă, fiind introdus în teren în minutul 84, când l-a înlocuit pe Bangura, şi i-a pasat decisv lui Milevski pentru ultimul gol înscris de Dinamo Kiev. Celălalt jucător român de la Dinamo Kiev, Florin Cernat, a fost doar rezervă.
În campionatul Rusiei, jucătorii Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu au fost titulari în partida pe care Terek Groznîi a pierdut-o, în deplasare, cu scorul de 1-3, la Spartak Moscova, în etapa a XXVI-a. Petre a fost integralist şi a dat pasa decisivă la singurul gol marcat de foarmaţia sa, în minutul 74, prin Kuzmincev, în timp ce Andrei Mărgăritescu a fost înlocuit în minutul 84.
Florin Şoavă a evoluat ultimele 45 de minute în partida pe care Himki a câştigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Luch Energia.
În campionatul Elveţiei, Cristian Ianu a evoluat pe toată durata partidei pierdute de FC Aarau, cu scorul de 0-4, în deplasarea de la Zurich.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Dinamo Kiev
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati