Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ghioane şi Florentin Petre, pase de gol pentru echipele lor

Ghioane şi Florentin Petre, pase de gol pentru echipele lor

Ghioane şi Florentin Petre, pase de gol pentru echipele lor
25 Oct 2008   •   23:02

Tiberiu Ghioane a dat o pasă de gol în partida pe care formaţia sa, Dinamo Kiev, a câştigat-o, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, în faţa echipei Tavria Simferopol, contând pentru etapa a XII-a a campionatului Ucrainei.
Ghioane a fost rezervă, fiind introdus în teren în minutul 84, când l-a înlocuit pe Bangura, şi i-a pasat decisv lui Milevski pentru ultimul gol înscris de Dinamo Kiev. Celălalt jucător român de la Dinamo Kiev, Florin Cernat, a fost doar rezervă.
În campionatul Rusiei, jucătorii Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu au fost titulari în partida pe care Terek Groznîi a pierdut-o, în deplasare, cu scorul de 1-3, la Spartak Moscova, în etapa a XXVI-a. Petre a fost integralist şi a dat pasa decisivă la singurul gol marcat de foarmaţia sa, în minutul 74, prin Kuzmincev, în timp ce Andrei Mărgăritescu a fost înlocuit în minutul 84.
Florin Şoavă a evoluat ultimele 45 de minute în partida pe care Himki a câştigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Luch Energia.
În campionatul Elveţiei, Cristian Ianu a evoluat pe toată durata partidei pierdute de FC Aarau, cu scorul de 0-4, în deplasarea de la Zurich.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Kiev
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close