Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gianfranco Zola: Premier League este cel mai bun campionat din lume

Gianfranco Zola: Premier League este cel mai bun campionat din lume

Gianfranco Zola:  Premier League este cel mai bun campionat din lume
Sursa foto: zola mourinho
15 Mar 2009   •   15:44

Italianul Gianfranco Zola a găsit explicaţia pentru dominaţia clară a fotbalului englez asupra Europei- acesta nu consideră că fotbalul italian este talonul în materie de fotbal.
Antrenorul lui West Ham United crede că Premier League este cea mai competitivă ligă din lume, lucru confirmat şi de dominaţia celor patru cluburi în Champions League.
Italianul, care are experienţă atât în Premier League, cât şi în Serie A, a devenit cunoscut în Italia, şi iubit la Chelsea.
Fostul internaţional crede că jocul englez este cel mai bun din lume, motiv pentru care nu este surprins de triumful Arsenal, Manchester United şi Chelsea asupra rivalilor italieni.
?Este un moment important pentru fotbalul englez acum. Aici poţi vedea că marile cluburi produc rezultate, fotbal de calitate şi performanţe- nu numai acasă, dar şi pe plan internaţional. Fotbalul din această ţară este cel mai competitiv din Europa şi nu este o surpriză că echipele engleze au mers mai departe în faţa celor italiene. Îşi pregătesc echipele şi jucătorii la un nivel superior şi de aceea nu au probleme în Europa, şi nu numai împotriva italienilor, ci şi împotriva spaniolilor?, declara Zola.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Champions League Premier League Serie A
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close