Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Grupa H. Steaua încheie campania europeană pe locul 4, fără nicio victorie, după 1-1 cu Twente

Grupa H. Steaua încheie campania europeană pe locul 4, fără nicio victorie, după 1-1 cu Twente

Grupa H. Steaua încheie campania europeană pe locul 4, fără nicio victorie, după 1-1 cu Twente
18 Dec 2009   •   00:00

Steaua Bucureşti a părăsit Europa League cu capul în pământ. Deja eliminată din competiţie, gruparea roş-albastră nu a reuşit nici în ultimul meci de pe teren propriu, cu Twente, să aducă o bucurie celor câţiva suporteri care au îndurat gerul pe Ghencea.

Steaua a remizat, scor 1-1, cu Twente şi a terminat grupa H pe ultimul loc, fiind depăşită în clasament chiar şi de Şerif Tiraspol, deşi era cap de serie. Pantelis Kapetanos a deschis cu noroc scorul pentru stelişti, în minutul 18, după ce portarul advers a scăpat pe sub el mingea pasată de Bănel Nicoliţă în careu.

Olandezii au revenit însă pe tabela de marcaj în minutul 35, când Stam a prins un şut excelent de 30 de metri şi l-a surprins pe Zapata.

În cealaltă partidă a grupei, Fenerbahce şi-a apărat blazonul şi a învins Şerif Tiraspol cu 1-0, spulberându-le moldovenilor orice speranţă de a ajunge în 16-imile Europa League. Boral a înscris singurul gol al partidei, în minutul 15.

Clasament:
1. Fenerbahce - 15p
2. Twente - 8p
3. Şerif - 5p
4. Steaua - 4p

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti europa league
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close