Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Henry: Marica este un jucător periculos la care trebuie să fim atenţi

Henry: Marica este un jucător periculos la care trebuie să fim atenţi

Henry: Marica este un jucător periculos la care trebuie să fim atenţi
Sursa foto: vasile marica
05 Sep 2009   •   11:42

Înaintea partidei pentru preliminariile Campionatului Mondial, România şi Franţa îşi numără accidentaţii sau indisponibilii, dar şi atuurile proprii sau punctele forte ale adversarilor.
Dacă situaţia României nu este tocmai roz, Franţa este şi ea în corzi, îngirjorată că Serbia este la cinci puncte distanţă.
Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, pare a se desolidariza de ?les bleus? şi are îndoieli legate de adversarii de sâmbătă ai României.
?Cele trei puncte cu Feroe nu îmi dau certitudini pentru reconstrucţia echipei Franţei? puncta Escalettes, la puţin timp după ce aprecia că formaţia ?nu este o echipă cu talent?
Thierry Henry se arată şi el îngrijorat deşi sublinia că singurul scop este luarea celor trei puncte în meciul cu echipa lui Lucescu, pentru a-şi menţine speranţele la locul întâi în grupă.
Amintindu-şi de meciul tur, (2-2), Thierry Henry se arăta temător în faţa sectorului ofensiv. ?Marica este un jucător foarte periculos, la care trebuie să fim atenţi. În plus România este o echipă care şi-a schimbat maniera de joc. Este mult mai agresivă şi joacă mai sus?. Acesta mai aprecia că Franţa ?nu a avut încă un meci plin şi acum este momentul să o facă?
Francezii se mai arată deranjaţi şi de partenerii lui Cristian Chivu, despre care arată că sunt redutabili la loviturile libere. În acest sens, Domenech amintea meciul tur.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Romania-Franta campionatul mondial
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close