Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Îngheţul din Anglia o amorţeşte şi pe Arsenal. Doar 2-2 cu Everton pentru "tunari"

Îngheţul din Anglia o amorţeşte şi pe Arsenal. Doar 2-2 cu Everton pentru "tunari"

Îngheţul din Anglia o amorţeşte şi pe Arsenal. Doar 2-2 cu Everton pentru "tunari"
Sursa foto: tomas rosicky
09 Ian 2010   •   20:51

Gerul din insulele Britanice a dat peste cap, sâmbătă, programul Premier League. Din cele şapte partide programate, doar două s-au putut disputa, cele în care erau angrenate Arsenal şi Manchester United. "Tunarii" au acuzat vremea adversă şi nu au făcut deloc un meci bun, sfârşind prin obţinerea unei remize chinuite prin golul marcat la ultima încercare de cehul Rosicky.
Arsenal avea o şansă bună de a obţine un rezultat care să o apropie de liderul Chelsea, dar lucrurile nu au mers aşa cum era de aşteptat pentru echipa lui Arsene Wenger. Mai mult, Arsenal a fost condusă de două ori acasă de Everton şi a fost la un pas de a pierde. Întâi, Leon Osman a deschis scorul pentru Everton în minutul 12, dar Denilson a replicat destul de repede pentru gazde, în minutul 28. Scorul s-a păstrat până spre final, Pienaar marcând în minutul 81 un gol care părea să aducă toate cele trei puncte echipei din Liverpool. Rosicky nu a fost, însă, de acord, şi a readus egalitatea pe tabelă la una din ultimele faze de joc.
Tot sâmbătă trebuia să se mai dispute cinci partide, care au fost în cele din urmă amânate din cauza condiţiilor meteorologice adverse.
Hull City - Chelsea Londra
Burnley - Stoke City
Fulham - Portsmouth
Sunderland - Bolton Wanderers
Wigan Athletic - Aston Villa
Partida Birmingham City - Manchester United s-a încheiat cu scorul de 1-1.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close