Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jucătorii lui Liverpool, la capătul răbdării: "Sezonul acesta parcă e o glumă proastă"

Jucătorii lui Liverpool, la capătul răbdării: "Sezonul acesta parcă e o glumă proastă"

Jucătorii lui Liverpool, la capătul răbdării: "Sezonul acesta parcă e o glumă proastă"
Sursa foto: glen johnson
11 Noi 2009   •   12:06

Liverpool nu a câştigat decât un meci din ultimele nouă disputate în toate competiţiile. Ce-i drept, acel rezultat a fost un excelent 2-0 cu campioana Manchester United, dar chiar şi în aceste condiţii, forma echipei a început să-i demoralizeze pe jucători. Noua achiziţie Glen Johnson consideră că actualul sezon pare "o glumă proastă", pe care oricine ar fi zis-o înaintea campionatului s-ar fi făcut de râs.
De pe 25 octombrie datează ultima victorie a lui Liverpool, un 2-0 pe Anfield Road cu Manchester United. Iar precedenta victorie a avut loc pe 26 septembrie, când Liverpool a măturat pe jos cu Hull City, 6-1. În acest timp, "cormoranii" au pierdut şase meciuri şi au înregistrat două remize. Un sezon execrabil, care a dus echipa pe locul 7 în Premier League şi care aproape că a eliminat-o încă din faza grupelor din Liga Campionilor. Fundaşul dreapta venit în această vară de la Portsmouth, Glen Johnson, comentează:
"Dacă cineva ar fi zis la începutul sezonului că vom câştiga unul din nouă meciuri, toată lumea ar fi râs de el.", a făcut haz de necaz internaţionalul englez.
"Rafa (Benitez n.r.) a făcut o treabă excelentă aici şi va face şi în continuare. Unul-două rezultat proaste nu-l fac un antrenor prost şi nici pe noi jucători proşti. Să se spună că îi este postul în pericol este hilar. Nimeni nu se aşteaptă de la Liverpool să piardă meci după meci, dar aşa este la cluburile-gigant. Eşti mereu în centrul atenţiei", a precizat Johnson, pentru publicaţia britanică Telegraph.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close