Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Real Madrid se impune cu scor de tenis la Valencia

La Liga: Real Madrid se impune cu scor de tenis la Valencia

La Liga: Real Madrid se impune cu scor de tenis la Valencia
24 Apr 2011   •   12:08

Real Madrid se simte bine pe Mestalla. După ce la mijlocul săptămânii a câştigat Cupa Regelui în faţa rivalei Barcelona, echipa lui Jose Mourinho s-a impus cu 6-3 în faţa Valenciei în campionat. Este pentru prima oară în istorie când „liliecii” primesc şase goluri pe teren propriu în La Liga.

 
Înainte de începutul meciului, jucătorii Valenciei s-au aşezat pe două rânduri şi i-au aplaudat pe madrileni pentru victoria din Cupă. Pe teren însă, echipa din capitala Spaniei, cu o formaţie în care şi-au făcut loc multe rezerve, nu a avut acelaşi respect pentru adversari.
 
Benzema a deschis scorul în minutul 23, pentru ca Higuain, recent revenit după o accidentare, să reuşească primul său gol după cinci luni. Până la pauză, Kaka şi acelaşi Higuain au dus scorul la un incredibil 4-0 în favoarea elevilor lui Jose Mourinho.
 
În debutul părţii secunde, Higuain şi-a trecut în cont hattrickul, iar Soldado, fost jucător al Realului, a marcat primul gol pentru gazde. „Galacticii” s-au oprit însă abia după ce au înscris şi a şasea oară, Kaka reuşind dubla, finalul aparţinându-i Valenciei, care a mai punctat de două ori, prin Jonas şi Alba.
 
În ciuda victoriei clare, Real Madrid rămâne la 8 puncte în spatele liderului Barcelona, care a învins pe teren propriu pe Osasuna cu scorul de 2-0. Villa a deschis scorul în prima repriză, pentru ca Messi să înscrie cel de-al 50-lea gol al sezonului cu un minut înainte de final.
 
În cel de-al treilea meci al zilei din Spania, Athletic Bilbao a câştigat derbyul Ţării Bascilor de pe teren porpiu cu Real Sociedad. Muniain şi Toquero au marcat pentru gazde, înainte ca Javi Martinez să-şi înscrie un autogol. 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close