Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lampard înscrie patru goluri în Chelsea - Aston Villa 7-1. Arsenal se împiedică în ultimul minut (VIDEO)

Lampard înscrie patru goluri în Chelsea - Aston Villa 7-1. Arsenal se împiedică în ultimul minut (VIDEO)

Lampard înscrie patru goluri în Chelsea - Aston Villa 7-1. Arsenal se împiedică în ultimul minut (VIDEO)
27 Mar 2010   •   20:05

Frank Lampard a înscris al 150-lea său gol pentru Chelsea, formaţie care a aruncat mânuşa rivalei Manchester United după ce a demolat Aston Villa pe Stamford Bridge, scor 7-1.

Cele patru goluri ale lui Lampard, dintre care două din penalty, au reprezentat punctul de pornire pentru o victorie categorică a "albaştrilor", a doua după cea cu 5-0 de la mijlocul săptămânii, în faţa lui Portsmouth, informează BBC. Victoria este cu atât mai impresionantă cu cât a fost obţinută fără principalul marcator, Didier Drogba, odihnit după o mică accidentare suferită pe Fratton Park.

Şi cum antrenorul Carlo Ancelotti a declarat că dezamăgirea eliminării din Liga Campionilor în faţa lui Inter Milanp ar putea ajuta la redobândirea titlului de campioană, superioritatea lui Chelsea în meciul cu Villa, o echipă ce viza locul patru în campionat, oferă un tonus perfect pentru deplasarea de săptămâna viitoare, de pe Old Trafford.

Au marcat: Lampard (15, 44 pen, 62 pen, 90), Malouda (57, 68), S. Kalou (83) / Carew (29)



Arsenal, pe de altă parte, a ratat şansa de a obţine trei puncte importante în lupta pentru titlu, după ce Birmingham a egalat in extremis în partida disputată pe teren propriu. După o primă repriză albă, fundaşul Roger Johnson de la gazde a lovit bara şi Scott Dann a ratat reluarea dintr-un metru. "Tunarii" au preluat conducerea în minutul 81, când Samir Nasri a marcat de la marginea careului, însă pe finalul partidei degajarea lui Bacary Sagna s-a lovit pe Kevin Phillips şi l-a sărit pe Manuel Almunia, care nu a reuşit să respingă suficient de puternic.



Alte rezultate:
Hull C. 2 - 0 Fulham
Tottenham H. 2 - 0 Portsmouth
West Ham U. 0 - 1 Stoke C.
Wolverhampton W. 0 - 0 Everton
Bolton 0 - 4 Manchester United

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close