Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: PSG ajunge la a şasea victorie consecutivă. Lyon câştigă derbyul cu St. Etienne

Ligue 1: PSG ajunge la a şasea victorie consecutivă. Lyon câştigă derbyul cu St. Etienne

Ligue 1: PSG ajunge la a şasea victorie consecutivă. Lyon câştigă derbyul cu St. Etienne
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   12:21

La trei zile după ce a fost eliminată surprinzător din Cupa Ligii, liderul din Ligue 1, Paris St. Germain a făcut o adevărată demonstraţie de forţă şi a câştigat cu 4-2 pe teren propriu în faţa lui Caen, scor 4-2.

 
Echipa din capitala Franţei ajunge astfel la al şaselea succes consecutiv în campionat şi îşi menţine avansul de trei puncte în fruntea clasamentului. 
 
Caen a început bine meciul de pe Parc des Princes şi a deschis scorul prin Heurtaux, în minutul 12, dar gazdele au egalat după un penalty transformat de Nene şi în urma căruia Nivet a fost eliminat. 
 
Cu un om în plus, parizienii au trecut în avantaj după pauză, când Menez a marcat un gol controversat, înainte ca Nene să reuşească dubla, tot dintr-o lovitură de pedeapsă, cu un sfert de oră înainte de final. 
 
Oaspeţii au redus din diferenţă Jerry Vandam, dar argentinianul Pastore a înlăturat orice emoţie când a înscris în minutul 88.
 
Cu Bănel Nicoliţă pe teren timp de 85 de minute, St. Etienne a pierdut pentru a doua oară în trei zile derbyul Rhone-ului cu Olympique Lyon.
 
Deşi a evoluat în inferioritate numerică din minutul 52, când Mouhamadou Dabo a fost eliminat, Lyon a câştigat pe teren propriu cu 2-0, prin două goluri marcate în ultimele zece minute de Briand şi Gourcuff, dublând astfel victoria din Cupa Ligii de la mijlocul săptămânii.
 
Didier Deschamps a mai scăpat de presiunea la care este supus din cauza rezultatelor neconvingătoare din acest sezon, după ce Olympique Marseille s-ai impus cu 3-2 pe terenul nou-promovatei Dijon.
 
Campioana Franţei din 2010 a condus cu 2-0 la pauză, dar a fost egalată în repriza a doua, Alou Diarra aducând în cele din urmă victoria lui OM în minutul 82.
 
Montpellier continuă să ocupe locul 2 în ierarhia din Ligue 1, după 2-0 acasă cu Nancy, la care Daniel Niculae a fost integralist, în timp ce Bordeaux a părăsit zona retrogradării graţie victoriei cu 2-0 pe terenul lui Ajaccio.
 
Rezultate Ligue 1, etapa a 12-a: Ajaccio - Bordeaux 0-2, Brest - Lorient 3-1, Dijon - Marseille 2-3, Evian - Auxerre 3-1, Montpellier - Nancy 2-0, PSG - Caen 4-2, Lyon - St. Etienne 2-0
 
Clasament Ligue1: 1.PSG 29p, 2.Montpellier 26p, 3.Lyon 23p... 18.Valenciennes 9p (11j), 19.Nancy 8p, 20.Ajaccio 7p.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close