Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool - Bolton 3-0. Dublă Keane şi Liverpool ajunge pe primul loc

Liverpool - Bolton 3-0. Dublă Keane şi Liverpool ajunge pe primul loc

Liverpool - Bolton 3-0. Dublă Keane şi Liverpool ajunge pe primul loc
27 Dec 2008   •   13:12

Liverpool dorea să revină în vârful Premier League după meciul cu Bolton, ce a arătat o formă deosebită, mai ales la meciurile din deplasare.
Rafa Benitez a facut două schimbări faţă de echipa care a început cu Arsenal, cu Sami Hyypia înlocuindu-l pe accidentatul Arbeloa şi Benayoun în locul lui Lucas. În acest sezon s-a vorbit mult despre incapacitatea Liverpool de a învinge pe Anfield, cu Fulham, Stoke şi West Ham părăsind stadionul fără a lua gol. Drept urmare, Bolton a sosit încrezătoare că ar putea pleca cu puncte-mai ales că au câştigat trei din cele patru deplasări anterioare.
De altfel, au şi avut prima ocazie. Oricum după aceasta, Liverpool a început să domine partida şi împins-o pe Bolton în propria jumătate
Golul a venit în minutul 25 cu Albert Riera reuşind un voleu din cornerul lui Gerrard. În pofida faptului că nu au reuşit să îl testeze pe portarul Jaaskelainen de fiecare dată, Liverpool deţinea controlul total al meciului. A doua repriză, a adus un nou gol în minutul şapte. Stephen Gerrard pătrunde în mijlocul careului şi pasează lui Robbie Keane, care găseşte plasa. Iar dacă cineva se mai îndoia de capacităţile irlandezului, el reuşeşte dubla trei minute mai târziu.
Acum, Robbie Keane poate dormi liniştit că nu va mai părăsi pe Liverpool în ianuarie. Acum două săptămâni viitorul său pe Anfield era pus la îndoială, la numai şase luni după transferul de 20 de milioane de lire de la Tottenham. Cu cota ajunsă la trei goluri în două meciuri pe parcrusul a cinci zile, el a îndepărtat orice urmă de îndoială provitor la viitorul său.
Oricum, acesta a fost cel mai bun meci al lui Liverpool din septembrie, când au trecut de Manchester United. A adus trei puncte vitale ce au pus formaţia pe prima poziţie.

Rezultate Premier League 26 decembrie
Stoke C. 0 - 1 Manchester U.
Chelsea 2 - 0 West Bromwich A.
Portsmouth 1 - 4 West Ham U.
Tottenham H. 0 - 0 Fulham
Liverpool 3 - 0 Bolton W.
Manchester C. 5 - 1 Hull C.
Middlesbrough 0 - 1 Everton
Sunderland 0 - 0 Blackburn R.
Wigan Athletic 2 - 1 Newcastle U.
Aston Villa 2 - 2 Arsenal
Clasament
1 Liverpool 42 puncte
2 Chelsea 41
3 Man Utd 35
4 Aston Villa 35
5 Arsenal 32

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liverpool Premier League
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close